ALGEMENE VOORWAARDEN

Met het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die hieronder worden vermeld. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons natuurlijk altijd mailen: info@dorindadesign.nl.

BESTELINFO

Van alle producten staan er twee of drie foto’s op de website. Ook vermelden we de afmetingen van het product. De getoonde kleuren kunnen licht afwijken van de werkelijkheid.

Als je de bestelling hebt afgerond, ontvang je een mail van ons, waarin het totaalbedrag en de betalingsgegevens staan. (Let op dat het mailtje niet in een spamfilter belandt.)

Het verschuldigde bedrag dient binnen 14 werkdagen op rekening van DorindaDesign te zijn bijgeschreven.

Nadat DorindaDesign je bestelling heeft ontvangen, wordt de bestelling binnen drie werkdagen verstuurd. Mocht het haast hebben, stuur dan even een mailtje naar info@dorindadesign.nl

We doen ons best de site zo up to date mogelijk te houden. Helaas kan het voorkomen dat je een artikel hebt besteld wat net uitverkocht is of tijdelijk op. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

VERZENDEN

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de goederen tijdens verzending via Postnl. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor vertragingen bij Postnl. Uiteraard zullen we er wel alles aan doen om eventueel zoekgeraakte bestellingen te traceren.

RETOURNEREN

Indien de artikelen niet aan je verwachtingen voldoen, heb je het recht de artikelen binnen 7 werkdagen retour te zenden. Vooraf dien je DorindaDesign op de hoogte te stellen van deze retourzending. Je ontvangt dan duidelijke instructies over het terugsturen van de producten. De artikelen dienen bij retourzending ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Indien aan alle voorwaarden is voldaan wordt het aankoopbedrag binnen drie werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort op je rekening.

COPYRIGHT

Alle rechten van de illustraties en kaartontwerp liggen bij DorindaDesign. Niets mag zonder toestemming van DorindaDesign gekopieerd, vermenigvuldigd of verspreid worden.